KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ilyenkor hol van a közterület-felügyelet?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

17A mezőkövesdi Jobbik többször jelezte már, hogy komoly, szőnyeg alá söpört problémák vannak városunk közrendjével: egyes gettósodó utcákon a mélyigénytelen lakosok saját szemetüket, ürüléküket terítik szét lakókörnyezetük mellett, szükségüket az udvaron és a nyílt utcán végzik, az étel- és háztartási maradékot a csapadékvíz elvezetőbe, illetve az utcára öntik.

Ezzel fertőzésveszélyt okoznak, és közvetlenül szaporítják a rágcsálókat és egyéb kártevőket, mellesleg a környéken rendkívüli bűz árad. Szemétszállítási szerződéssel, szigetelt szennyvíztárolóval nem rendelkeznek, talajterhelési díjat sem fizetnek. Kérdés: hol van ilyenkor a közterület-felügyelet?

19

Decemberben már kezdeményezte a jobbikos ellenzék, hogy a képviselő-testület napirendre vegye a közterület-felügyelet tevékenységét, de azt akkor leszavazta a grémium. Mára elértük, hogy az Ügyrendi és Társadalmi kapcsolatok Bizottság végre napirendre vegye a hatóság munkáját. Reméljük, hamarosan kiderül, mit tettek a köztisztaság megőrzése, az önkormányzati vagyon megóvása, a mezőkövesdiek biztonságérzetének növelése érdekében. Előre vetíthető, hogy a kérdés költői.

Jámbor Márk, a Jobbik mezőkövesdi önkormányzati képviselője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 thoughts on “Ilyenkor hol van a közterület-felügyelet?

  1. Pontosan mint a sötét középkorban. Talán az akkori módszereket értik csak. Szégyenpad, Kaloda. Kézlevágás.

  2. A polgármester feladata lenne rendet teremteni. Közhasznú munkával kell tisztaságot teremteni, aki pedig igénytelen és embertelenül cselekszik kötelezzék ingyen munkára fogni 20 napra,

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: