KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mit csinált Gaudi Strasbourgban az elmúlt 4 évben ? – Morvai és Gaudi beszélgetése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina számvető, értékelő beszélgetése 2014. április 10-én Strasbourgban az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlés magyar tagjaként Gaudi által az elmúlt 4 évben folytatott  küzdelmeiről, elért eredményeiről, kiépített szövetségi hálókról, felidézve a legemlékezetesebb akciókat, felszólalásokat, vitákat, érdekes háttér információkkal, különös tekintettel a nemzeti jogvédő képviselő mandátumának utolsó közgyűlésén történtekre, így a hagyományos nemzeti közösségek jogairól szóló, sikerre vitt magyar jelentésről, Kárpátalja visszaszerzése érdekében végzett munkáról, az ukrajnai helyzetről, a Krím visszacsatolásáról és az átértékelendő magyar-orosz viszonyról.

[youtube=http://youtu.be/KDBsCWxrqng]

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  A NATO 25 évvel ezelőtt indította meg terrorbombázását Jugoszlávia ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Mit csinált Gaudi Strasbourgban az elmúlt 4 évben ? – Morvai és Gaudi beszélgetése

  1. Kedves Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás! Kösznet a töretlen és eredményes munkájukért. Megtettek mindent, amit meg lehetett tenni. Minden létező eszközt bevetettek, hogy ügyeinket felszínre hozzák és a kormány hivatalos atlantista külpolitikáját áttörjék. Köszönet azokért a kényszerből alkalmazott, feltűnést keltő akciókért is, amivel a nemzetközi politika felszínére hozta a magyar ügyet. A magyar közéletben nem ismert a „föderativ” államberendezkedés fogalma és gyakorlata, pedig a Szent Korona népeinek ez az államforma biztosította a nemzetiségi lét békés megélését, immár Atilla magyar-hun birodalma óta. Ezt elfeledte népünk, pedig ennek deklarálása és gyakorlati megvalósítása egyetlen puskalövés nélkül állítaná helyre a történelmi Magyar Haza testének épségét. Kétségbe voltam esve, mert azt hittem, hogy nem folytatja eddigi eredményes tevékenységét, de örömmel hallom, hogy magasabb szintű, nemzetközi szintű jogvédő iroda keretében folytatják áldásos tevékenységüket. Kérem, vigyázzanak épségükre, és kívánok kitartást, jó egészséget és végső sikert, hazánk ügyének szolgálatában.
    Dr. Varga László

  2. Vajon szerepel-e Kalmár Ferenc a sárga komenisták EP listáján? Azt a teremburáját, nem szerepel. A Jobbik, mint párt megnyilvánulásiban egyre kevésbé, Gaudi-Nagy Tamás megnyilvánulásaiban pedig egyre inkább látom megvalósulni a magyar koronázási palást egyik feliratát: ‘…és ítélkezni fogtok izrael 12 törzse felett’.

  3. Kevéssel ezelőtt valamelyik kedves Olvtárs azt írta, kb hülye vagyok, honnan veszem, hogy Gaudi tesvér eus képviselő….gondolom, hogy most majd elnézést kér.
    Káldi

    1. Gaudi-Nagy Tamás nem is EP-s képviselő, hanem ET-s képviselő, (amire úgy tudom) az európai jogi végzettsége és a magyar parlamenti képviselői volta miatt lehetett kiküldeni. Nem kell elnézést kérnie, főleg nem magától.

  4. Morvai Hisztike nyíltan erőszakra szólított föl egy lakossági fórumon Avar János ellen, egy olyan mondatért ami egyébként el sem hangzott. ” Négy markos legény amikor kijön a stúdióból szelíden beszélgessen el Avar Jánossal „!
    Ehhez, ti. hogy felszólítsák, miért kéne markos és főleg 4 db legényre ? Annak idején a 20-as 30-as években i 4-6 turulista barom támadott meg egy egy véletlenül kipécézett zsidó vagy annak vélt diákot. Lovagiasan négyen, hatan egy ellen…lovagias nép a magyar, olvashattuk Tormay Cecilnél is.
    Káldi József

    1. (Ka)Káldi József!
      Azt hittem,hogy a Lenin-fiúk dolgairól akarsz mesélni.
      H.B.
      A Lenin-fiúk tehát ugrásra készen álltak már a lövészárkokban, várva Kohn (Kun) Béla vezényszavára, akiről akkor még senki sem sejtette, mi lesz nemsokára belőle, kivéve egykori magántanárát, Ady Endrét, aki halála előtt így szólt:
      Vigyázzatok, nagyon vigyázzatok, ez egy nagyon veszedelmes fráter, ez még nagyon nagy csúfságot fog elkövetni: ha nem vigyáztok rá, ugyanazt csinálja az egész országgal, amit kisdiák korában a tanárjával csinált. Alig tíz éves volt, talán első gimnazista, valami miatt megharagudott az osztályfőnökére, talán beírták az osztálykönyvbe, furcsa módon bosszulta meg magát. Kora reggel bement az osztályba és odarondított a katedra alá.’

    2. Mond az a név valamit, hogy Deir Yasin? És az, hogy hagana? A zsidók vadállati kegyetlenséggel vették el a palesztinok földjét. Én úgy gondolom, hogy lassan elérkezik a következő Nimródot ideje. Aki nem fellázítja a világot a Zsidók ellen, hanem kinyitja a szemét a világ népeinek, hogy meglássák a tömérdek hazugságot és kegyetlenséget, ami a zsidók létezését kíséri. Ezek után már a lázadás magától bekövetkezik. A zsidó szűk agyúság és beteges hatalomvágy viszont nem engedi meg nekik, hogy ezt észrevegyék. Pedig a világ kirekesztése minden esetben csak válasz a zsidóknak, az önmaguk felsőbbrendűségének hitéből eredő kirekesztésére. Ez utóbbi mondat egy tartalmi idézet dr Fejér Lajos : Zsidóság című könyvéből.
      Ez az egész hatalmi mánia és az anyagi gazdagság hajszolása annyira primitív, hogy nem nagyon lehet példát találni rá a világ népei között. Talán a cigányok hasonlítanak rájuk a legjobban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük