3 napja van a nemzeti oldalnak a felkészülésre!


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Olvasói levél

Békét mára, bölcsességet szerdára, 2016. március 30-ra! 3 napja van a nemzeti oldalnak a felkészülésre! MINDÖSSZE 3! EZ NEM SOK!

Tudomásom szerint a  nem a jézusi elveket vallók, a Sátán szövetségesei szerdától március 30-tól készülnek az Orbán Kormányt megdönteni a pedagógusok és egészségügyi dolgozók JOGOS elégedetlenségét felhasználva Soros-ék és a háttérhatalmi New World Orderesek utasítására. 
GONDOLJA BÁRKI IS HOGY NEM LESZ DOLGA a jézusi elvek megvédésének tárgyában ( SZERETET, IGAZSÁGOSSÁG), vagy csak annyi lesz, hogy imádkozzon otthon meg a templomban? Emberek! ITT HARCOK LESZNEK szerdától, és bizony a RENDŐRSÉG EGY RÉSZE AZ ORBÁN KORMÁNYT MEGBUKTATNI AKARÓK MELLETT VAN! (Pintér Sándor Orbán melletti kiállása egyáltalán nem garantált! Emlékezzünk 2002-re, mikor az első forduló után meglátogatta Orbánt, egy CD-vel a kezében, melyen érdekes adatok voltak! És NEM LEHETETT A SZAVAZATOKAT ÚJRASZÁMOLTATNI! Nem lehetett akkor Orbánnak megfordítania az eredményt!)  Tudja-e mindenki, hogy a szülőket  szerdán 3-kor várják az iskolák előtt, ott az igazgatók felolvasnak valami szöveget, és a szülőket szerdán március 30-án délután a Kossuth térre küldik? EZ NAGYON MEG VAN SZERVEZVE! És a nemzeti oldal meg egyáltalán NINCS MÉG MEGSZERVEZVE! Csak várja, hogy majd csak valami fog történni, ami megváltja! Nos, mi magunkat tudjuk megváltani, Krisztus nem válthat meg senkit, mindenkinek magáért kell tenni,  azért hogy megváltódjon! Ne engedjetek teret a passzivitásra és önfeladásra szólító cselekvőképtelenné tevő igék utasításainak!
A tüntetők fogadására felkészült rendőrsereg: Jöhetnek, itt vagyunk és megvédjük a nemzetrontó kormányt!
A tüntetők fogadására felkészült rendőrsereg: Jöhetnek, itt vagyunk és megvédjük a nemzetrontó kormányt!
A lentieket elolvasva mindenki felfoghatja, mekkora világ szintű szervezkedésben van a háttérhatalom  Merkel és Erdogán vezetésével a NEW WORLD Order létrehozásása céljából! Ez a világerő nem fogadhatja el, hogy Magyarországon orosz barát Kormány legyen hatalmon, 100% hogy meg akarják buktatni az Orbán Kormányt! Most már a Húsvét lezajlása után a magyar nem a békével meg az evéssel, ivással van elfoglalva, hanem kipihente magát, felszívta magát, és az utcára vihető a háttérhatalmi szándéknak megfelelően a célból, hogy megbuktassa a Kormányt!  Ki van ez találva szabadkőműves körzős precizitással, ez a szerdai pedagógus tüntetési időpont! Húsvét előtt nem lett volna jó az időzítés! És szájról szájra adják az emberek az információt, nincs semmi facebook oldalon vagy más közösségi web oldalon fenn, hogy Kormány döntésre készülődik a New World Ordert kiszolgáló társaság Magyarországon! Titkos a szervezkedés! De szerencsére megtudtuk, mire készülnek! Ma vasárnap van, míg ünnepeltek, magyarok, míg Krisztus feltámadására gondoltok, lesz időtök magyarok felkészülni a szerdai eseményekre! És végig tudja mindenki gondolni, melyik oldalra áll, mi a jó most Magyarországnak, mi a teendő, az imádkozáson kívül? Passzív nem maradhat a nemzeti oldal!  A hangunkat kell, hogy hallassuk, ki kell mondanunk, mi az, amit akarunk. Mit látunk a világpolitikai helyzet értékelése után teendőnek, mit az, amit MI CSELEKEDNI KÍVÁNUNK? Elsősorban az EU-hoz, a NATO-hoz, az Oroszországhoz való  jövőbeni viszonyunkat kell definiálnunk, mert kicsik vagyunk, és csak jó szövetségeshez való baráti kéznyújtással van esélyünk a problémák megoldására! Nincs hadseregünk,  fegyver nélkül nehéz védekezni. De ha 7 vezér nem szövetkezett volna, ma Magyarország nem létezne! OKOS EMBER SZÖVETSÉGET KÖT, és MÉGHOZZÁ ERKÖLCSÖS PARTNERREL KÖT SZÖVETSÉGET, AKI A KERESZTÉNY ÉRTÉKEKET VÉDI! És nem olyannal köt szövetséget az okos ember, aki gazdag, mások vérének folyatása révén lett gazdag.
A tüntetök meg jöttek! Felkészültek, de nem eléggé. Elfogyott az üzemanyag!!!
A tüntetők meg jöttek! Felkészültek, de nem eléggé. Elfogyott az üzemanyag!!!
Mindenkinek döntenie kell arról, kit tart erkölcsösebbnek,  Vlagyimir Putyint, Oroszországot vagy  Donald Tuskot, és Jean-Claude Junckert az Európai Uniót?
Ne hagyjuk magunkat elbambítani, letompítani a Húsvéti evés-ívás által!!  És gondolkozzunk, szerezzük be az információkat!                              A RENDŐRSÉG VEZETÉSÉNEK EGY RÉSZE NINCS ORBÁN  VIKTOR MELLETT! Az Orbán Kormányt meg akarják buktatni.
Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások

13 hozzászólás a(z) “3 napja van a nemzeti oldalnak a felkészülésre!” bejegyzéshez

 1. Valóban tettekre lenne szükség, de nagyon szeretném megismerni a nagy titkot, hogy milyen eszközök birtokában kik lennének képesek bármit is tenni a pénzhatalmi világuralom ellen, amikor ezek kezében van az egész amerikai törvényhozás és csaknem az egész világnak a hadserege is! Kivételt Oroszország, Kína, és még néhány nemzetállam képez, de ebben sem vagyok már egészen biztos.
  Népi kezdeményezésre nem lesz se most szerdán, se később semmilyen orbánbuktatás! – hacsak a világ háttérhatalmának éppenséggel nem ez a szándéka. Én azonban úgy látom, orbán viktorral nagyon meg vannak elégedve. Egyelőre! Ha már nem, akkor a kalapból előrántanak valakit, akivel be lehet helyettesíteni orbánt. Ilyent nem lesz nehéz találni. És ehhez nem kell forradalmi hangulatot kelteni, egyszerű palotaforradalom keretében orbánt el lehet távolítani, le lehet mondatni. El tudom képzelni, hogy ennek orbán örülne legjobban. Jobban, mint pl. én!
  A sátán birodalma saját magától, saját elviselhetetlen súlya miatt fog összeomlani. Hosszú évtizedes tapasztalataim birtokában úgy látom, hogy ebben a folyamatban nem sok eredményes lépést lehetne tennünk. Fejjel mindig neki lehetett menni a falnak, de én erre nem biztatnék senkit. Nagyon sokáig idealista voltam hazánk megmentésének ügyében, de az utóbbi évtized eseményei sajnos lerántottak engem is a földre.
  Dr. Fórizs Eszter további nemzetmentő munkájához erőt és nagyon jó egészséget kívánok. Kívánom, hogy ebben a gigászi küzdelemben minél több eredményt tudjon elérni.
  Vattay Szabolcs

  • A nemzeti oldalt nem kell szervezni, mert szervezett. Azazhogy, nem kell szervezkednie, mert teszi a dolgát, mint ahogyan ezt 1956 őszén is tette! A magyar vér nem válik vízzé, de hál’ Istennek nem ontja többé hiába vérét a semmiért! Ezt nagyon jó teszi, mert tengernyi vér omlott már ki magyar szívekből úgy, hogy akikért kiomlott azok közül nagyon kevesen mondtak köszönő szót ezért! Amelyik szervezkedés fenn van a netten, azt teljességgel komolytalannak kell tekintenünk, mivel minden sort, minden szót olvasnak a nemzetbiztonságiaknak nevezett terrorista gazemberek! Mindezek után bátran állítom, hogy aki a netten szervezkedik, vagy agyhalott, vagy beszervezett! Vattay Szabolcs

   • Az utóbbi időben lezajlott sikeres, vagy sikertelen forradalmak mind a neten szerveződtek.
    Ugyanúgy lehetne mondani, hogy a telefonon szervezett csoportok, akciók azok még komolytalanabbak, mert a lehallgatása a telefon beszélgetéseknek az már “Stand der Technik” minden szolgálatnál. A neten való szervezkedés, amennyiben egy kis professzionalizmus is belevegyül, sokkal nehezebben “lehallgatható”. Es ha el is kapjak az üzenetet, akkor nem tudjak személyhez kapcsolni. A neten nem szabad időpontot és helyszínt megadni. Ha a kommunikációt szétszabdalod több csatornára, akkor még nehezebbé teszed a szolgalatok dolgát!
    Természetesen a személyes, le nem követett vagy ki nem figyelt, találkozók, egy lehallgatás mentes helyiségben a legjobbak, legbiztosabbak. Puska vagy parabola mikrofonnal a szabadban is jól lehallgatható vagy.

   • Vattay Szabolcs
    Bizonyíték van rá, hogy az 56-os eseményeket a Magyar Néphadseregből szervezték. Kérdezd Bóna Mária Ilonát!

 2. Mert nem az Orbáni uralommal értek egyett az soros/sátáni erőket támogatom?Ugyan..Jézus hol beszél arról a bibliában?

 3. Bölcsességet és óvatosságot kívánok. Ahogy Jézus az Evangéliumokban mondja – legyetek okosak, mint a kígyók és Ne bízzatok az emberekben -! Könnyű kihasználni olyan időket, amelyekben a vezetők el vannak telve saját ostobaságukkal. és hiúságukkal. Nagyon nagy szükség van a szürke eminenciásokra, akik felkészültek a változásokra és erősek az összefogás vezetésében. Minden jót kívánok a jóknak.

 4. Ennek oka abban keresendö, hogy mind a mai napig, a szocionistak befolyasa/iranyitasa alatt allo pedagogusok es egeszsegügyi dolgozok fökolomposait, valamint az u.n. MTA (magyar tudomanyos akademia) nemzet-tudatgyilkos fö-fullajtarjait, a SOROS-GYÖRGY ösztöndijasokbol össztevödö budapesti kormany, “nollens-vollens”, (akarva-akaratlanul, elfelejtette kicserelni!!!
  Vajon, mikor akar/fog, a különbözö “paholyokbol” taviranyitott, “Janusz-arcu” budapesti kormany, kizarolag, csak a Magyar Nemzet felviragoztatasa erdekeben cselekedni???
  Es, a 2010-es valasztasi igereteit batartani???
  Kerdezni mereszeli, az 56-os veteran es Koppanyiavadek , Dr.E.Sz.L.Becsböl.

 5. Folyik a harc a koncért a hatalomért.
  Az egészben az a szomorú,hogy a még meglévő magyarságot nem tartják hatalmi tényezőnek – ami sajnos valószínűleg igaz is.
  Szerintem az a jó stratégia,hogy ápoljunk jó viszonyt a cionistákkal szembehelyezkedő országokkal (BRICS) és amikor kedvezővé válik a helyzet akkor magyar kézbe venni a hatalmat.
  H.B.
  “A modern Európában alig van olyan esemény, amelyet ne tudnánk visszavezetni a zsidókhoz. Mi zsidók manapság a világ pusztítói, hóhérai, lázítói és megtévesztői vagyunk.”

  • Az EU dokumentumai nem tiltják meg, hogy más Unióknak is a tagja lehess. Így pl. nemcsak a BRICS-hez lehetne beállni, hanem az EurAzsiaiUnio-hoz (EAU)is. Így aztán ki lehetne próbálni, mint társult tag, hogy milyen előnyökkel járna a társult tagság. Ua. a BRICS nem is Unio, hanem csak egy országok közötti gazdasági egyezmény, amely a dollár használatát mellőzi! Az 5. BRICS csúcstalálkozó során Durban-ban (Dél-afrikai Köztársaság) a tagok megegyeztek egy globális pénzügyi szervezet létrehozásában, mely vállaltan a nyugati dominanciájú IMF és Világbank vetélytársa lenne: New Development Bank (NDB)a neve, székhelye Sanghaj. a bank alaptőkéjéhez 10-10 milliárddal járulnak hozza, majd feltöltik az így összejött 50 milliárdot 100-ra. Indonézia és Törökország a BRICS tagjelöltjei. Ezen kívül már Argentína , Egyiptom , Irán , Nigéria és Szíria is jelezte, hogy szívesen csatlakozna a gazdasági társuláshoz. A görögök ezt többször bejelentették, hogy az EAU-hoz is szeretnének csatlakozni. Putyin megígérte Ciprasznak, hogy rögtön mentőövet dob nekik, ha beszüntetik az Euro-kölcsönök folyósítását.
   Első lépésben a BRICS-hez valo közeledés kitűnő megoldás lehetne az EU cionistáinak nyaktilója elöl!!!

 6. Hogy van bőr a pofáján leírni,hogy jogos a pedagógusok követelése,meg az egészségügyi dolgozóké?Ilyen jól soha nem keresett egyik csoport sem,az egészségügyben a világ pénze nem volna elég,egy rákos havi költsége eléri a 20 milliót is,és akkor nem gyógyul meg,csak néhány hónappal tovább él.Közben az ápolók munkaidőben facebookoznak,farm játékot játszanak,meg kommentelnek
  mindenfélét,és szervezkednek a munkadó ellen.Lojalitás elvárható mindkét csoporttól,és több munka.

 7. Törökországgal semmilyen közösséget nem volna szabad vállalni,ők kihasználnak mindenkit,munka nélkül akarják a jólétet,pont mint az arabok.

 8. Hiányzik egy népoldali szervezet ami nem “jobb” nem bal,hanem a speciéákis magyar mentalitásunkat képviselve pártoktol és oldalaktol függetlenül,felettük állva, nemzeti,érdekvédö és népszolgáló TETTEKKEl szogálná a népet.Mindekit ak i”munkás” tehát munkájábol él,és nem tartozik az ELITHEZ! üdv [email protected]

 9. Nos letelt a három nap és a kormány a helyén – mikor lesz világvége?
  H.B.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Húsvét reggelén a megszentelt étellel való evéssel Isten áldását vesszük magunkhoz

340 éve született II. Rákóczi Ferenc
Stumpf VS. Lovas – Európa saját jogon tudott hülye lenni
Close