KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2026-ra kommunistává tenné Amerikát a Soros-féle új világrend?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy a neve elhallgatását kérő New York-i keresztény újságíró azt állítja, egyedül az ad reményt az USA-nak, ha Donald Trumpnak sikerül lelepleznie a rendszerszintű, szervezett választási csalásokat, és megőrzi az elnöki tisztséget.

A Hit Rádió Középpontban című műsorának nyilatkozó médiaszakember biztos benne, hogy csalások révén hozták ki győztesnek a demokrata Joe Bident az amerikai elnökválasztáson, s valójában jóval több legális szavazat érkezett a republikánus Donald Trumpra. Elképzelhetetlennek tartja, hogy miközben a választás napjának estéjén még valamennyi csatatérállamban jelentős, sok-sok százezres Trump-előnynél mentek aludni az amerikaiak, reggelre – miután egy ideig le is állították a szavazatok megszámlálását – mindenhol Biden-fordításra ébredtek.

Információi szerint Pennsylvania államban, de máshol is hatalmas, több százezres nagyságrendben tűntek fel a hivatalos határidő után, hajnal 4 órára furcsa, gyanús (állítólag üres) szavazólapok, melyek valamilyen rejtélyes okból aztán kizárólag Bident erősítették. A demokraták azt állítják, ezek a tengerentúlról érkeztek, és teljesen törvényesek, de a keresztény újságíró nem hisz ebben.

A műsorban azt mondta, bár a mainstream média Biden diadalát harsogja, de bízik abban, hogy még lehet fordulat. A Legfelsőbb Bíróság egy bírója például hiába kérte, hogy Pennsylvaniában válasszák szét a korai és a későn érkezett voksokat, ez nem történt meg, azóta összekeveredtek a szavazatok, emiatt akár Trumpnak is ítélheti az állam elektorait a Legfelsőbb Bíróság. A 27, javarészt demokrata vezetésű állam által használt Dominion szavazási rendszerről pedig elképzelhető, hogy meghekkelték, s abban rengeteg szavazatot Trumptól Bidenre tettek át. A választás napján – állította – ez a rendszer egy németországi szerverrel volt összekötve, az internettel viszont nem, így könnyen bele lehetett nyúlni a voksokba, mint ahogy ez más országok esetében (például Venezuela) is megtörténhetett. A nyilatkozó szerint még van rá lehetőség, hogy Trump bizonyítani tudja, hogy rendszerszintű, szervezett, tudatos választási csalás történt, s ez esetben a Kongresszus dönthet arról, ki lesz a befutó.

Ez is érdekelheti:  Nyílt levél Magyar Péternek
Mint mondta,

ez az egész már jóval többről szól, mint arról, ki lesz a következő elnök: a republikánus politikus célja, hogy lebuktassa a régóta tartó, szerveződő választási csalásokat, és igazságos, biztonságos rendszert teremtsen a következő generációknak.

De hogy az USA-t mindennél jobban szerető Trump kinek van útjában? Nos, a keresztény újságíró úgy fogalmazott, akik egy világvallást és egy világkormányt akarnak. Ennek az eszmeiségnek a fő alakjaként említette Soros Györgyöt, aki – sokak szerint – a BLM-megmozdulásokat is pénzeli, és köztudottan beavatkozik az amerikai politikai életbe.

A balliberálisok által elképzelt új világrendet – vázolta a műsorban – Kína vezeti, Sorosék pedig azt akarják, hogy Amerika Kína kegyelmezettje legyen. Ebben a rendszerben a kommunisták mindenhová átszivárognak: a balliberálisok gyakorlatilag a szocializmus felé lökik Amerikát, ami aztán kommunizmusba fordul: 2026-ra kommunistává tehetik az országot. Ezt a célt szolgálhatja ki Joe Biden és Kamala Harris párosa, akik kapcsán igencsak valószínű, hogy valójában – előbb vagy utóbb – ténylegesen Harris venné kezébe az irányítást, akár elnökként…

Pintér M. Lajos

Forrás: BlogStar

Nyitókép: frederiquecapital.news

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “2026-ra kommunistává tenné Amerikát a Soros-féle új világrend?

  1. akik egy világvallást és egy világkormányt akarnak….”
    mondta az amerikai újságíró – meggyőző mondat, de nekem továbbra is az az álláspontom, hogy közönséges köztörvényes bűnözők, mondom akkor azt amikor tudom, hogy létezik az emberiségben egy jelenség, ahol elkülönítette magát egy rész tőle, így a nem hozzátartozót – gojnak és baromnak, kiirtandónak és kiszolgálójának tartja – nevezi – vallása egyedi kicsi koruktól annak nevelik kiválasztott vagy! ((( ez nacionalizmus=
    1. (politika) Az a reakciós polgári ideológiai irányzat, amely tetszetős, félrevezető jelszavakat hangoztatva túlbecsüli a nemzeti értékeket, hagyományokat, és az a politikai törekvés, amely ezt arra használja fel, hogy az uralkodó osztály a nemzet nevében a maga hatalmát, gazdasági erejét más népek, nemzetek, ill. a nemzetiségek leigázásával, elnyomásával és kizsákmányolásával növelje, és ezzel elterelje a figyelmet a belső szociális problémákról. A nacionalizmus voltaképpen internacionális szövetkezete a sötétségnek, butaságnak s a gonosz tekintélyek önzésének. (Ady Endre)

    2. (történettudomány) a kialakuló burzsoáziának saját nemzeti állam megteremtésére irányuló törekvése, s ezzel szorosan összefonódva – részint az idegen elnyomatás visszahatásaként s az általános emberi szabadságjogok nevében, részint azonban más népek, ill. a nemzetiségek rovására – a nemzeti érzületnek és öntudatnak a gazdasági, politikai és szellemi életet erősen átható fokozott formája. || a. (politika) vmely gyarmati v. függő népnek, ill. burzsoáziájának az imperialista elnyomás alól való felszabadulása és saját független államának megteremtésére irányuló törekvése….”

    Szerintem inkább:
    3. fasizmus (politika)
    1. Az imperialista burzsoázia nyílt terrorista diktatúrája, mely a vad nacionalizmus és faji gyűlölet alapján állva a demokrácia megsemmisítésére, más országoknak háborúkkal való meghódítására, ezen országok népeinek elnyomására és kirablására, világuralomra törekszik…..”
    2. ami mindig véres végbe torkollik….))))) Ha nem érted – a törökök okosabbak voltak – nőket gyerekeket nem gyilkolták meg – ha nem pl. Magyarországról elraboltakat janicsárnak a nőket hárem tagnak megtartották! Egyik se természetes rendhez tartozó politika!
    Ma már határozottan állítom a kommunizmus is dettó – világ proletárjai egyesüljetek…” címszó alatt internacionalista ….. belecsalja őket a pokolba – és azt is tudom már, tapasztalatból, hogy ezeket az izmusokat eszközül alkalmazta – a mára kidomborodott állapot eléréséhez- a fent jellemezett emberiségből kivált rész! Akiket én továbbra is politikai kalandoroknak terroristának maffiózónak egyszóval bűnözőnek nevezem és tudom és hiszem! Ugyan is CSAK A BŰNÖZŐT LEHET RÁCS MÖGÉ ZÁRNI! A NÉPET NEMZETET ideig – óráig – sakkban tartani kemény diktatúrával – lásd a mai Kínát például – több van!
    idézek a cikkből:
    Dominion szavazási rendszerről pedig elképzelhető, hogy meghekkelték, s abban rengeteg szavazatot Trumptól Bidenre tettek át. A választás napján – állította – ez a rendszer egy németországi szerverrel volt összekötve, az internettel viszont nem, így könnyen bele lehetett nyúlni a voksokba, mint ahogy ez más országok esetében (például Venezuela) is megtörténhetett.
    (((…ez nekem is ismerős – itt leírja egy kommentelő – idézem: „….lilike szep
    Magyarorszagon is tortent valasztasi csalas 2018 ban mivel a valasztasi gep ott is megallt, utana rogton kikialltottak a jelenlegi hatalmat gyozteskent. csak a magyarnep szonelkul elhallgatta a 25 %- elfogadta 45 %-nak…na azert szenved a nep…vergodik a sajat hibajaban….”
    A nyilatkozó szerint még van rá lehetőség, hogy Trump bizonyítani tudja, hogy rendszerszintű, szervezett, tudatos választási csalás történt, s ez esetben a Kongresszus dönthet arról, ki lesz a befutó.
    Mint mondta, ez az egész már jóval többről szól, mint arról, ki lesz a következő elnök: a republikánus politikus célja, hogy lebuktassa a régóta tartó, szerveződő választási csalásokat, és igazságos, biztonságos rendszert teremtsen a következő generációknak.
    De hogy az USA-t mindennél jobban szerető Trump kinek van útjában? Nos, a keresztény újságíró úgy fogalmazott, akik egy világvallást és egy világkormányt akarnak. Ennek az eszmeiségnek a fő alakjaként említette Soros Györgyöt,…” stb.
    Hálát adok a teremtőmnek az Úrnak ha úgy tetszik az úr Jézus Krisztusnak Istenemnek, hogy nagy régen az éterbe küldtem azt az üzenetet, idézem: …csalnak mindenhol a választáskor is, teljesen mindegy a különböző helyeken való szavazatok leadása, ott csak az ügybuzgó tudatos vagy tudatlan csalhat – de nem folyásólja be fenti végső döntést ki lesz a nyerő – azt a legfelső fenti – végleges összesítés eredménye közli…” emlékezetből írtam de ez volt a lényege…
    – nagy a valószínűsége, hogy az üzenet eljutott Amerikába is – így a jelenlegi elnök feltudott rá készülni ellenlépéseket tenni, mert volt hatalma és fegyveres ereje…. viszont ez Magyarországon nem volt megadva szavazáskor és nem választáskor – így továbbra is a csalás következményeit és törvénytelenségeket kényszerülünk elviselni – én így látom : ma 2020. 11. 29. id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük