KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2022-re a Fidesz megbuktatja önmagát?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves fideszesek!

Mielőtt az egyszerűség kedvéért ellenzékiséggel vádolnának, leszögezem, hogy az utóbbi választásokon a Fidesz jelöltjére szavaztam. Régen meggyőződésből tettem, az utóbbi két alkalommal már csak a „kisebbik rosszat” választottam. Bal-liberálisokat nem támogatok, ám ha önök nem változtatnak a módszereiken, akkor 2022-ben már el sem megyek szavazni. Az októberi választásokhoz ekképpen veszítettek pár százezer szavazatot, hát gondolkodjanak, amíg nem késő!

Miért bukott meg az első Fidesz-kormány?
Az első Fidesz-kormány lelkes és építő irányzatú volt. Egy példa: Tudvalévően a tengeri kikötővel rendelkező országok kereskedelme és gazdasága erős. Önök a fiumei kikötőben tervezték egy raktárépületet megvásárlását, onnan pedig egy gyorsforgalmi autóút megépítését egészen a magyar fővárosig. Mi több, a fővárostól terveztek egy hasonló útvonalat az északi tengerig, s ha ezek megvalósultak volna, Magyarország kulcsfontosságú lenne az észak-déli tengertől-tengerig szárazföldi szállításban.
Számtalan hasonló érdemük ellenére 2002-ben mégis elveszítették a választásokat az arroganciájuk miatt! Az egyszerű embereket mélységesen felháborította, hogy a fölébük helyezett fiatal fideszes káderek (fiaik, unokáik korosztálya) úton-útfélen lekezelik, megalázzák őket! Nem bocsájtottak meg a „soraikból kikerülő új ellenségnek”, annál még a kommunista bandát is szívesebben látták!

További három Fidesz-kormány
Önök 2010-ben megokosodva és felvértezve visszatértek a hatalomba, és ismét sokat tettek a nemzetért, az országért. A magyarság rákfenéje a népességfogyás, a gyenge idegen nyelvtudás és a világismeret hiánya. Szinte egyedülálló módon bevezették a fiatal házaspárok és a gyerekszaporulat anyagi támogatását, úgyszintén pártfogolják a magyar fiatalok külföldi tanulmányútját idegennyelv-tanulás és tapasztalatszerzés céljából.
Világszínvonalon megrendezték a Vizes VB-t és olyan Puskás Arénát építettek, amelyre méltán büszkék lehetünk. Ha megvalósítják trieszti kikötő építését, a Liget-projektet, meg a többi nagyratörő terveiket, akkor tényleg remek kormányunk lesz! Miért csökken mégis a népszerűségük, méghozzá rohamosan?

A kormány „kommunikál” velünk
Gyakorlatilag a kormány párszor megsimogatja a buksinkat, aztán lekever egy hatalmas frászt, majd odaállít egy kommunikátort, aki elmagyarázza, hogy a bazi nagy pofon milyen jó nekünk!
Nem érzékelik, hogy ettől a lakosságnak herótja van? Először a kommunikátort utálta meg, aztán magát a kormányt!
A rendszerváltás óta felnőtt egy új nemzedék. Ezeket az embereket már nem lehet a régi, primitív eszközökkel kezelni. Felnőttek, megalázza és hergeli őket ez a buta „kommunikálós” játék!

A vörös posztó
Önök időnként kitalálnak valamit, amit a lakosság nagyon nem akar. Aztán lenyomják a torkán a békát, csak, hogy lássa, ki az úr. Ahogy a bikának elborul az agya a vörös posztó látványától, úgy megy föl a pumpa a magyar választókban az efféle eljárástól és saját tehetetlenségüktől. És ahogy a bika nem ül le mérlegelni, a megalázott és felpaprikázott magyar sem törődik azzal, hogy ha önöket kiebrudalja a hatalomból, akkor visszajön Gyurcsány. A sok a békanyeletésnek ha máskor nem, választáskor önök is megfizetik az árát, ám a legnagyobb vesztes a nemzet és a választók!  


Az internet-adó bejelentése volt az első jelentős vörös posztó. Széles rétegeket érintett, fideszeseket is, a kormány belebukott volna, ha időben nem lép vissza.
Uraim, veszíteni is tudni kell! Milyen elegáns lett volna, ha a kormány egyszerűen csak hátralép! De nem, kinevezték Deutsch Tamást, hogy addig is „kommunikáljon velünk”, míg az adót bevezetik. 
Az ilyen „csakazértisbe” buktak bele 2002-ben!


A rabszolgatörvény bevezetésével az agonizáló ellenzéki pártoknak valóságos vérátömlesztést adtak! Ha önök nem ragaszkodnak e bolond törvényhez, néhány törpepártnak már a nevét sem tudnánk! Ám önök belehajszolták őket az összefogásba és több kispártból lett egy erős ellenzéki szövetség, amely – ha a közvélemény-kutatóknak hihetünk – már csak 4%-kal van lemaradva a kormánypárttól. Egyelőre!
Az összekapaszkodott kis pártok rövidesen egyesítik a doktrínáikat, propagandáikat, a médiáikat és a „nem létező” titkos kapcsolataikat. Nem kétlem, a szövetség külföldről jelentős anyagi, információs és titkosszolgálati támogatáshoz jut, és a csúcsán rövidesen elfoglalja helyét az ősellenség, a Gyurcsány-házaspár.
Megérte? Uraim, nem lett volna jobb veszni hagyni azt a fránya rabszolgatörvényt?


22 éves diáklány helyettes államtitkár lesz
Már megbocsássanak, de most már a fideszes szavazók szerint is elment az önök józan esze! Bevisznek a kormányba egy 22 éves diáklányt? Ráadásul a végrehajtáshoz képesek voltak megváltoztatni a kormányzati igazgatásról szóló törvényt? Hofi az ilyen esetekre mondta, hogy „Ezt meg ki …ssza?
Az ország és a nemzet érdeke megköveteli, hogy ez a 22 éves diáklány bármi áron bekerüljön a kormányba? Széles e hazában nem található alkalmasabb? A Fidesz ezzel a békanyeletéssel többet veszít a népszerűségéből, mint amit ez a 22 éves lány élete végéig tehet az országért. 


Be nem váltott ígéretek
Önök minél nagyobb vehemenciával „kommunikálják” a szavazók hasába a be nem tartott ígéreteik magyarázatát, az egyszerű emberekben annál inkább forr a méreg, és apad a kormány iránti bizalom.
Önöket nem az idiótáknak szánt „kommunikációjukért” választottuk meg!
Azt vártuk, hogy ígéretükhöz híven felelősségre vonják Gyurcsányt és megnyissák a III/III-as aktákat! Ehelyett minden más parasztbutításuk csak olaj a tűzre!
Rebesgetik, hogy az akták azért maradtak zárva, mert az önök soraiban és a családjaikban is vannak/voltak III/III-as ügynökök. Akkor az érintettek álljanak ki férfi módjára és mondjanak le, mint tette azt Pokorni Zoltán, amikor kiderült, hogy az apja ügynök volt!
Ne hintsenek homokot az egész nemzet szemébe néhány sunyi káder jóléte miatt!
Megjegyzem, ha önök (talán épp az ügynökakták miatt) buknak, az új kormány fogja megnyitni azokat, ő lesz a szavatartó, és a bűnösök mégis lelepleződnek!


Arrogancia
Furcsa kettősség, hogy ma is büszke vagyok Orbán Viktorra, amikor az Európai Parlamentben az ordítozó csőcselékkel szemben egyszál maga megvédi az ország és a nemzet érdekeit. De már csak akkor. Mert a magyar országgyűlésben kialakult egy sajátságos stílusa, a feltett kérdésekre többnyire nem válaszol érdemben. Holott azért miniszterelnök, hogy ezt is megtegye. A hitemet ezzel a mondattal vette el: „minden meg nem született életért kár”, és azzal koronázta, hogy a gazdagodásra feltett kérdésre ennyit válaszolt: „Boldog karácsonyt!” 

Ez is érdekelheti:  Szijjártó: a NATO retorikája a csapatok Ukrajnába küldéséről, közelebb hozza a harmadik világháború veszélyét

Folyamatosan lebegő vörös posztó
Még a szegényebb fideszesek szemében is vörös posztó a Fidesz-oligarchák fénysebességű gazdagodása. A kritizálóikat és a kérdezőket a kormány tagjai elhessegetik azzal, hogy gazdasági ügyekkel nem foglalkozunk, vagy cinikusan azon szervekhez irányítják, ahol fideszes kádernél tehet panaszt fideszes káderre. E vérlázító módszer, és a tehetetlenség szülte a kisemberek dühét, amellyel az önök vesztét kívánják még akkor is, ha visszajönnek a kommunisták!
Az emberek nem idióták. Nagyon is jól tudják, hogy önök képesek gazdasági ügyekkel foglalkozni –ha akarnak! És ha akarnák, úgy leállna a Mészárosok és Tiborcok gazdagodása, mint a pikszisből kiesett Simicskáé!


A 24. óra
Önök még mindig nem ébredtek fel. Azt hiszik, hogy a kommunikáción kell finomítaniuk, holott csak a vörös posztó lengetésével kellene felhagyni, de sürgősen és végleg!
Még az országépítő projekteknél is fontosabb, hogy a független hivatalok az egyszerű polgárok érdekében is valóban függetlenül működjenek, eltűnjenek az oligarchák, önök felhagyjanak az arroganciájukkal, és beváltsák az ígéreteiket.
Röviden: a magyar nép ne azt érezze, önök uralják, hanem, hogy szolgálják őket!

Arra ne számítsanak, hogy a szavazók kisebbik rosszként továbbra is megtartják önöket.
Az önök felelőssége lesz, ha az országot visszaveszik a balliberálisok!

Rácz Róbert

Friss hír

Ne érjen vád, hogy nem reagálok az önök „rendteremtő” intézkedéseire:

Egyetlen állam sem nézi jó szemmel, ha az országot nemzetellenes civil szervezetek támadják, külföldi hatalmakkal kollaborálnak.
Ezeket nem csak elszámoltatni, de a köz érdekében betiltani kell, mint teszik ezt Oroszországban!  

A CEU kiskapukkal kerüli meg a törvényt, e mellett a kormány ellen oktat.
Ne kapjon működési engedélyt, és, ha feltételeket nem teljesíti, mielőbb be kell zárni!

A gyerekszoba-hiányos képviselők megregulázása természetes.
Aki a magyar parlamentben nem viselkedik tisztességes magyarként, hosszú időre ki kell tiltani onnan!

Ez is érdekelheti:  Bloomberg: Az Egyesült Államok dühös Macronra

A bal-liberálisok a nemzet ellenében uralják az MTI-t, a filmgyártást, a színházakat és – részben – a sajtót. Ezeket vissza kell foglalni – no, nem a Fidesz –, de az ország, és a magyarság számára!
Magyar kultúrát és tudományt akarunk, Magyarország legyen tényleg a magyaroké!

A „rabszolgatörvénynek” köszönhetően az ellenzék megerősödött, és most már az önök legkisebb mozdulatára is heves tüntetéseket rendez. Ilyen körülmények között a kormánynak nem lesz könnyű végrehajtania, amibe belekezdett.
A törvényes magyar kormánytól elvárjuk, hogy a nemzet és az ország érdekében a szükséges intézkedéseket megtegyék. Önök a megválasztott képviselők, önök feladata, hogy ennek módját megtalálják! 

Rácz Róbert

2. Friss hír

Lázár: ki kell mondani, a Fidesz elveszítette az októberi választást

Lázár János országgyűlési képviselő volt a Rádió 7 Közös nevező című műsorának a vendége szerdán. Éves összegzés, tram-train, makói turisztikai fejlesztések és a mezőhegyesi ménesbirtokon zajló beruházások is szóba kerültek többek között a műsorban, írja a Vásárhely24.

A parlament üléseit megzavaró ellenzéki akciókra irányuló kérdésre válaszolva Lázár megjegyezte: az országos politika szórakoztató, majd hozzátette, sajnálatos hogy a választóknak ezt kell látniuk minden nap. Hozzátette, azt is tudomásul kell venni, hogy a világ is változik, a politika ma már mást kíván, mint eddig megszokhattak. A politikusok újabb és újabb eszközöket vesznek igénybe, hogy eljussanak a választókhoz. Az ellenzéki politika egyetlen témája a kormány támadása, általánosságban nehezebb ma város- és országépítésre partnereket találni, mint valami ellen társakra lelni.

Ki kell mondani: a Fidesz elveszítette az októberi választásokat. Változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában. Fontos a fiatalok felé fordulni, hiszen teljesen másként gondolkodik, másként tekint a világra, máshová helyezi az értékeket egy 20 éves, mint a 40-es, vagy akár az idősebb generáció. 500 ezer új szavazó lesz a következő választásra, számukra is javaslatokat kell kínálni az őket foglalkoztató kérdésekben. A legfontosabb pedig az, hogy meghallgassuk az emberek problémáit, a politikának sokkal többet kell foglalkoznia a hétköznapi élet kérdéseivel. Csak így juthat sikerre a párt 2022-ben, mondta a képviselő.

Ez is érdekelheti:  Sacks: egyre valószínűbb, hogy Ukrajna áll a terrortámadás mögött


MILHÍR Magazin 8. szám

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “2022-re a Fidesz megbuktatja önmagát?

  1. A világ és főleg az EU mostani állapotában akik a FIDESZ bukását , még csak elképzelésből is teszik , azok a nemzet ellen ugatnak — Jó lenne a becsületre is gondolni , nem csak a libeláris hatalom éhezőkre mert azok erkölcsi rombolást végeznek ma a földön

  2. Egyvalakikről semmiképpen nem szabad megfeledkezni! A kisnyugdíjasokról! Azt sem magyarázzák meg, miért kap egy volt párttitkár az egymilliós nyugdíja után 28000 Ft-os emelést, azt pedig, aki ezt összegründolta neki, hagyják megfagyni a saját lakásában, ha még van neki! Nagyságrendekkel többen vannak, mint a fiatalok, és rendkívül elégedetlenek, amikor azt látják, hogy szinte mindenre van pénz, csak valahogy ők mégis kimaradnak! Ha pedig azon törik a fejüket, hogy majd 2021-ben, esetleg 2022- elején adnak nekik valamit a voksok érdekében, addigra ők már döntöttek! nagyon kilóg a lóláb, annyira nem hülyék! Esetleg az is lehetséges, hogy van a kormányban (is) jó pár, Soros által bőségesen megjutalmazott, és beépített ember döntéshozatali pozícióban, és ezek direkt arra játszanak, hogy 2022-ben a globalisták, és a liberálisok kerüljenek hatalomra?

    1. Ez valóban feltehető ,, a libsik hatalomra kerülése , mert a történelem végzi a maga dolgát , ami pedig a nagy komcsi nyugdíjasokat illeti , meg kell kérdezni a híres szocialista ivadékokat (így Gy.Ferit is )
      , mert még élnek , -A jelenlegi kormány a lehetőség szerint enyhít , de túlzásba nem viheti ezt nagyon is tudjuk ,,de valójában ez már nem ránk tartozik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük