KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2022 a vízválsztó - "kurta ferkó" már a hatalom visszaszerzésére készül

2022 a vízválsztó – „kurta ferkó” már a hatalom visszaszerzésére készül

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újrakezdés vagy egy új élet kezdete?

Vízkutatóként számomra már nem újdonság, hogy a H-O-H is rendelkezik memóriával. Ez biztosítja az élő szerves organizmusok vitális energiáját. Mint amatőr jövőkutató kicsit más perspektívából látom a 2022-es választásokat, és megpróbálok néhány jövőbe mutató gondolattal hozzájárulni a ma még tanácstalan választópolgárok 2022-es döntéséhez….

Egy éve tombol a világjárvány! Az átlagember már kezd belefáradni a korlátozó intézkedésekbe, miközben a szakértők példátlan pénzügyi, gazdasági világválságot prognosztizálnak. A rendvédelmi szervek a terror, és a szervezett bűnözés veszélyeire figyelmeztetnek. De a globalizmus ideológusai még mindig az egységes világállam létrejöttének lehetőségéről fantáziálnak.

Sem egységes világállam, sem Európai Egyesült Államok nem jön létre, mert mindkettő ostoba liberális társadalom szerveződési vízió. Még az ember sem képes a természeti törvényeket áthágni büntetlenül. Ha egy faj túlszaporodik, akkor a túlélés érdekében beindulnak a korlátozó biológiai mechanizmusok.

Afrika túlnépesedett, de 2020-ban Bibliai méretű sáskajárás, és évtizedek óta nem tapasztalt szárazság sújtja, miközben kezd kirajzolódni az orvosi ellátás nélküli régiókban a COVID-19 világjárvány katasztrofális dimenziója. Egyes területeken a temetetlen halottak miatt a hullákból falatozó állatok, rovarok, baktériumok közvetítésével újabb, pusztítóbb vírus mutánsok várhatók. A klímaváltozás, és sáskajárás miatt ellátatlan területekről megindul az emberáradat, és új élhetőbb életteret keres majd. Európát elözönlik a klímamenekültek, akik tovább terhelik a ma még éppen, hogy csak működő képes egészségügyi rendszert. Ha valahova nem lehet elég pénzt önteni, az-az egészségügyi ellátás, és kutatás!

Kaliforniai ökológusok már rég óta kutatják az emberiség flórára és faunára gyakorolt hatásait. Japán kutatások szerint a növények, kivált kép a baktériumok képesek elektromos és mágneses impulzusokkal kommunikálni. Állításuk szerint „elképesztő, amit a baktériumok közösen csinálnak”. A kutatók csak most kezdik megérteni, a biológiai kolóniák közös információs hálózatainak jelentőségét. Egy primitív biológiai szerves organizmus is képes környezetével kommunikálni. Információit megosztani, memóriáját meghaladó információ tömeget osztott módú tárolással feldolgozni. Ha ez igaz, akkor az emberiség ellen nem csak a bioterroristák fognak újabb, és újabb pusztító vírusokat, vagy baktériumokat bevetni, hanem a ma még alig ismert növényi, vagy állati kolóniák is. Ezért 2022-ben még javában tartanak majd a járványügyi korlátozások. Addigra a „balfácán vírustagadók”, és a védőoltás ellenes politikai gazemberek is saját bőrükön fogják érezni a vírusokkal vívott harmadik világháború minden borzalmát. Az emberiség ideológiai alapon, pusztító céllal nyitotta ki Pandóra szelencéjét. De ahogy a lóba sem lehet visszalapátolni a „lószart”, a vírusháborúnak sem lesz vége 2022-ben. A magyar gazdaságot bizony újra kell majd indítani, de előtte egy öt-hétévig tartó háborús világgazdasági állapotra kell felkészülni. A 2019 előtti jól prosperáló idegenforgalmi szektorba kár tovább pumpálni a pénzt, mert az már sohasem lesz olyan, mint korábban.

Ez is érdekelheti:  Megszállás akkor és most - avagy a vesztüket érző patkányok ámokfutása

A boldog békeidők véget értek, és egyelőre még az sem világos hogyan tovább. Az USA egy elcsalt amerikai elnökválasztás után, erkölcsi, ideológiai, politikai, káoszba navigálta magát, és csak idő kérdése mikor jön a gazdasági, és pénzügyi összeomlás. Az Európai Uniónak is szembe kel nézni valami hasonlóval, miközben tovább folyik az átgondolatlan, és végeláthatatlan betelepítési kísérlet. Micsoda oltári pofátlanság kell ahhoz, hogy Magyarországot jogállamisági deficittel vádoljon egy olyan közösség, aki nem megválasztott, hanem kiválasztott közszolgája a rogyadozó európai politikai elitnek. De a régi módszerek ma már csődöt mondtak. Korábban az USA büntetlenül mérhetett csapást bármely arab államra drón támadásokkal, de most számolnia kell a megtámadott viszontcsapásával.  Bármely korábban demokrácia export ürügyén lerombolt arab állam képes baktérium és vírus fegyverekkel ellencsapást mérni egy amerikai nagyvárosra. Nem véletlen, hogy az USA-ban tombol leghevesebben a világjárvány, és egyelőre a politikai vezetésnek esélye sincsen megfékezni. A világ úgy rohan a vesztébe, hogy ma még tudományos kutatók sem látják milyen mély a szakadék! A világ összes problémáit nem lehet felvázolni egy rövid értekezésben, ezért kishazánk túlélési stratégiáját próbálom elemezni:

Legelőszőr is be kell látni, a világjárvány nem az ok, hanem az okozat, ami miatt a globális kereskedelmi láncok megszakadtak. Az USA és Kína között folyó kereskedelmi háború nem fog véget érni 2022-re. Pedig e nélkül nem is lehet hosszútávra tervezni.

A 2025-re várható világvaluta válság előtt a magyar gazdaságnak be kell „spájzolni” az ipari tevékenység folytatásához szükséges stratégiai nyersanyagokból. Amelyik szektor számára ez nem lehetséges, azokat fokozatosan le kell építeni, mert csak az amúgy is egyre fogyatkozó pénzügyi erőforrások elpocsékolásával járna a hosszútávon, szűk lobbi érdekeket kiszolgáló támogatása.  De valakinek ki kellene már mondani, a globális tömegturizmusnak hosszútávon befellegzett, mert itt vannak a permanens karantén korlátozások, mire ez megszűnik, Európát elárasztják az Afrikából beözönlő klímamenekültek.

Ez is érdekelheti:  Nyílt levél Magyar Péternek

Fel kell mérni a hazai megújuló erőforrásokban rejlő stratégiai lehetőségeket. A mezőgazdaságban meg kell honosítani, a kistérséget kiszolgáló, helyi igényekhez igazodó termelési módszereket.

Ezek a kihívások meghaladják egy politikus négyéves választási ciklusokhoz igazodó gondolkodásmódját, az akadémikusi tudás meg elavult, ezért az egyetemeken létrejövő hosszútávu kutatásokra szervezett tudományos elittől várható csak a kibontakozás útjainak kijelölése.

Végezetül megosztanám saját túlélési stratégiámat. Korábban én is vitorlázóként egyre távolabbi vizekre vágytam, mert a Balaton már túl szűkek bizonyult. De ma már képes vagyok értékelni a Duna által nyújtott természeti szépségeket. Szerencsére a Tiszával ellentétben, a felvízi országok képesek betartani a környezetvédelmi előírásokat, ezért még áradáskor sem fenyeget a szemétáradat. De sajnos a Duna folyóvize sem mentes a mikró, és nano méretű műanyagszennyezéstől, vagy a vízi élővilág sokszínűségét veszélyeztető antibiotikumoktól, szerves oldószerektől, és egyéb ipari tevékenységből származó toxikus anyagtól. Kutatásaim során bizonyosságot nyert, hogy a városi életforma során elszenvedett elektroszmog okozta vitális energia deficit, vízparton gyorsan regenerálódik. Korábban spontán módon tapasztaltam, hogy a Balatonon saját építés vitorlásomon eltöltött egyhetes kikötésnélküli ringatózás során az érzékszervek kifinomultabbá váltak. A munkahelyi stressz okozta feszültség már huszonnégy óra elteltével megszűnt. A vitális energiája minden fedélzeten tartózkodónak szemmel láthatóan növekedett.

Ezért folytatok a solar.enegy projekt keretében vízparti vitális energia rehabilitációs kísérleteket. Remélem rövid értekezésemmel sikerült fel vázolni az előttünk álló „módfelett kalandos” évtizedben ránk váró kihívásokat, és tudtam valami használható ötletet adni a kibontakozó „újra kezdés, vagy egy új élet kezdete” vitához.

Novák Péter nano-biorezonancia kutató, a SOLAR.ENERGY magánkutatási projekt vezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük