KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2015.11.13-i párizsi merényletek margójára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A párizsi merényletsorozat után,  a brüsszeli- és nyugat európai politikai vezetőket Talleyrand (1754-1838) – volt francia  politikus és diplomata –  szavaival tudom csak jellemezni: „A Bourbonok semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek.” A volt francia királyi család, a Bourbonok egyetlen soros idézetbe foglalt kritikai mintáját követi most „hagyományőrzően”, nem csak Hollande francia köztársasági elnök, de Európa Hóhérja (Angela Merkel) és a teljes brüsszeli vezetés is: a migránsok betelepítése Európába gond nélkül folytatódik! Mintha misem történt volna!

Valószínűleg sohasem tudom elfelejteni, hogy Európa Hóhérja a párizsi merényleteket követő görög G20 csúcson egy félmosoly kíséretében ismételten kijelentette, hogy az illegális bevándorlást legális bevándorlássá kell átalakítani! Igaz meghalt 129 ember, több százan megsebesültek az aljas merényletekben, ám mindezek ellenére, vagy a merényletek sikere miatt (?) jár a már nevében is foglalt angyali mosoly! (Angéla a görög-latin eredetű Angelusz férfinév női párja, jelentése: Isten követe, angyal.) Mosoly egy angyalbőrbe bújt sátántól, Európa Hóhérjától!!!

A neten több írás is található mely tulajdonképpen arról szól, hogy a párizsi akció egy „hamiszászlós” művelet volt, a merényleteket valamely titkosszolgálat szervezte, vagy legalábbis felügyelte! Az én véleményem kicsit eltér az említettetektől. Klasszikus értelemben a mostani merénylet-sorozatot nem tekinthetjük „hamiszászlós” műveletnek, mint a párizsi Charlie Hebdo elleni januári támadást, mert az egyszerre nem csak egyetlen célt szolgál, hanem többet, mégpedig egymással – látszólag – ellentéteseket! Én ezeket a merényleteket (jobb magyar kifejezést nem találva): hibrid terrorizmusnak tekintem, melyben legalább két (látszólag ellenséges) fél céljait látom egyszerre megvalósulni. Fel kell tenni a kérdést: kinek áll érdekében? A kérdésre adható válaszok – szerintem – a megfelelő eredményt is körvonalazzák:

  • A legitim Szíriai kormány kérésére történő igen hatásos orosz beavatkozás, felveti annak lehetőségét, hogy az iraki- és esetleg a jordániai, majd a szaúdi kormány is Putyin támogatását kéri az ISIS (Iszlám Állam, továbbiakban IÁ) felszámolásában. Ezáltal az USA és Nyugat-Európai partnerei kiszorulnának a terrorállam ellen viselt háborút követő, gazdaság helyreállítását célzó folyamatokból, vagyis elvesztenék befolyásukat a térségben. Következtetésként, ennek elkerülése érdekében, az általuk létrehozott vagy eddig a támogatásukat élvező IÁ ellen nekik is fel kell lépni, és nem csak a sivatag homokját bombázni, mint eddig tették! Viszont a közvéleményt nem lehet gazdasági érdekekkel meggyőzni, tehát valamit ki kell találni, hogy a honpolgárok országuk keményebb fellépését az IÁ-val szemben támogassák! A politika nagy úr! Egyszerre van gazdasági szereplőktől érkező nyomás, és majdan választás, ahol a honpolgárok mondanak ítéletet az éppen hatalmon lévő pártokról!
  • A NATO léte a szocialista tábor, majd a Szovjetunió megszűnése után, tulajdonképpen értelmét vesztette! Időlegesen lehet hivatkozni a nem létező „orosz agresszióra”, de ez hosszabb távon nem tartható fent, tehát azt úgy kell átalakítani, hogy rendfenntartó alakulatnak tűnjön. Más kérdés, hogy a rend fenntartása alatt valójában azt értik, hogy egyetlen csatlós ország se járjon külön utakon, hanem csak és kizárólag az előre eltervezetteken! Ezért is terítették szét a NATO – valójában amerikai – haderőt szerte Európában. Tehát rövidtávon az a cél, hogy az iszlám behatolás elleni félelmet folyamatosan fenntartsák, ami indokolja a NATO fennmaradását, egyszersmind szolgálja a háttérhatalom hosszú távú terveit és az esetleges „kiugrást” megakadályozza!
  • Nem szabad elfelejteni, hogy a „szabad és demokratikus Európa” mások által irányított célja a Kalergi terv teljes megvalósítása! Vagyis a fehér ember kiirtása, illetve helyére vegyes „házasságból” kialakult népcsoport létrehozása, mely sokkal jobban irányítható és kellőként szapora, hogy pótolni tudja az esetleges és szervezetlen, spontán lázadásokból származó későbbi ember-veszteséget.
  • Az Európába eddig beküldött, ma migránsnak nyilvánított, szerintem többnyire kiképzett és kellőként motivált haderő, a muszlim hit kiterjesztésében érdekelt, mit sem tudva arról, hogy valójában és végeredményét tekintve a Kalergi tervet szolgálják! Céljuk Európa iszlamizálódása, a fehér emberek kiirtása mely Allahnak tetsző. Ezért bármilyen önfeláldozásra hajlandók. Az év során az ide beküldött tömeg csak parancsra vár, amely késlekedik! Tehát feltehetően elbizonytalanodás kezdett úrrá lenni rajtuk, amit a Párizsban bekövetkezett merénylet-sorozat vélhetően helyreállított, vagy legalábbis ezt a célt is kívánta az szolgálni!

Vagyis az államhatalom eltűrte, netalántán ösztönözte a Párizsban történt mészárlásokat, sőt az áldozatok számának nagyságában volt érdekelt. Így mindenki elérte célját! Hollande azonnal elkezdhette Szíria bombázását, a dzsihádisták „sikerének” az iszlám világ jó része meg tapsolhat. Igazolja ezt, hogy Törökországban a török-görög meccs előtti egy perces gyász alatt, ami a párizsi merénylet áldozatainak szólt, a közönség egy része fújolt és Allahot éltette. Ugyanakkor máris felvetődött – egyelőre NATO –n kívüli – európai közös rendvédelmi erő felállításának ötlete, amiről persze később beigazolódik, hogy az a “NATO nélkül nem megy”, ezért azt is be kell vonni a közös „európai erőfeszítésekbe”. Ugyanakkor a francia elnök és Európa Hóhérja a migráció folytatása mellett kötelezte el továbbra is magát, vagyis a Kalergi terv megvalósításának útjába nem kívánnak állni! (Ellenkező esetben ugyanis eljönne hozzájuk a fociból jól ismert „hírtelen halál”.)

Szerintem a fentiekre több jel is mutat:

  • Érdekes módon a dzsihádisták nem Európa szívére, Brüsszelre mértek csapást, pedig az Európai Parlament képviselőit érő merénylet az ő hitük szerint Allahnak bizonyára jobban tetsző lett volna.
  • A merényletet elkövetők nem a balkáni útvonalon érkező migránsok célállomásait támadták meg, pl. Németországot, Ausztriát, Dániát, Svédországot, stb. mert annak az lett volna az eredménye, hogy a Balkánon vezető útvonal bezáródik, és a Kalergi terv esetleg elbukik! Ezt kicsit későbbre – pl. Adventre – prolongálták. (A hannoveri vaklárma csak azért volt, hogy a Hóhérnak ne kelljen egy unalmas német-holland focimeccset végigülni, helyette inkább Európa erőszakos iszlamizálódásával foglalkozhasson! Nevezetesen azzal, hogy a törököket miként lehet ebbe a folyamatba minél előbb bevonni? Azokat a törököket, akik szinte üdvözölték a párizsi merénylet sikertét az említett mérkőzés előtt!)
  • Európában annak az egyetlen országnak a fővárosában támadtak, aki Szíria környékén légierőt állomásoztat és képes azonnal csapást mérni az IÁ-ra! Vagyis nem szükséges arra hosszadalmas előkészület. (Még az is lehet, hogy a párizsi fegyverdörgés előtt elkezdték bepakolni a francia gépekbe a bombákat.)
  • Érdekesek úgy általában a muszlim terroristák! Nem tudom megfigyelték-e, személyi okmányukat minden támadáskor magukkal viszik, de úgy látszik csak és kizárólag akkor, egyébként pl. itt Magyarországon csak a Koránt adják át igazolványként. A terroristák okmányai meg valószínűleg a csúcstechnológia termékei! Az ikertornyok elleni támadáskor azok előbb lángoltak, majd porrá omlottak össze, de az igazolvány az megmaradt! Most felrobbantja magát valamelyikük, bizonyára maradványit úgy kellett összekapargatni, de az okmánya szintén megmaradt! A januári támadás után meg egyszerűen az általuk használt gépkocsiban “felejtették”, nehogy a későbbi tűzharcban igazolódjon annak kiváló állóképessége!

Ha már Talleyrand idézettel kezdtem, összefoglalásként fejezzük is be – egyelőre – egy tőle származó másik idézettel. Először franciául, hogy Hollande köztársasági elnök is megértse: C’est le commencement de la fin!!!

Vagyis: Ez a vég kezdete!

Madarász László

http://magaspart.hu/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük