KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2006: „Annyit közöltek velünk, hogy mostantól maguknak nincs nevük, csak egy számuk”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az, hogy a baloldal – ezt a meghatározást igazából nem szeretjük, nevezzük csak ezeket ellenségnek, de mindenképpen a magyar nemzet elleni gazembereknek – mire készül Magyarországon egy esetleges hatalomátvétel esetén, azt nagyon sokan el sem tudják képzelni. Elfelejtették azt a történelmi „hagyományt”, mely ékesen bizonyította már, hogy bármikor is a hatalom birtokába kerültek, annak eredménye a rombolás, a nemzeti értékek és a nemzeti szuverenitás feladása, az ország kiárusítása volt. Párhuzamosan az erőszakszervezetek politizálásával és a magyar nemzet ellen történő felhasználásával. 

Ennek a veszélye fenyeget minket abban az esetben, ha a 2022-es választásokon teret nyernek. Visszavetik az országot a kommunista időket időző korokba, miközben vazallusként fogják kiszolgálni külföldi kitartóikat. A 2006-os események világosan megmutatták, hogyan fognak szembeszállni a jogállam és a demokrácia pártján állókkal, nem is tagadva azt sem, hogy ha kell, hatalomba kerülésük esetén felfüggesztik azt a jogállamiságot Magyarországon, amelyről az elmúlt években többször is azt hazudták, hogy nincs.

Hogyan győzhet az ellenzék?

Rétvári Bence adott pontos és világosan érthető összefoglalást azokról a folyamatokról, melyek a „baloldal” (értsd: a magyarság, a nemzet ellenségei) házatáján zajlanak, felidézve több gondolatot is a 2006-os események áldozatainak visszaemlékezéseiből.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó:

CÖF-CÖKA: vándorkiállítás a “Gyurcsány-terrorról”

Jó, ha nem feledjük: Gyurcsányt amerikai nyomásra nem lehetett perelni 2006 miatt – Exkluzív interjú Völgyesi Miklóssal

Ez is érdekelheti:  Részvétét fejezte ki Dr. Téglásy Imre, a Human Life International magyarországi igazgatója az orosz követség előtt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük