KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

1849 január 8 – a nagyenyedi vérengzés. Ki követte el? Akiről utca és iskola is van elnevezve Nagyenyeden. Axente Sever.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csibi Barna hősies küzdelme a román magyarellenes apartheid ellen!

Egy újabb ellentámadást indított a románok magyar-gyilkos kultusza ellen!!!

Azoknak az olvasóinknak, akik sajnos a holokausztról még azt is ismerik, ami nem történt meg, de a magyarok ellen elkövetett tömeggyilkosságokat sajnos nem, vagy alig, álljon itt egy rövid ismertetés!

Axente Sever egyik segítő alvezére volt a Dél-Erdélyben véghezvitt magyargyilkosságokat megszervező és kivitelező, Habsburg udvar fizetett ügynökének Ábrahám Jankónak (ez a hivatalos magyar neve, hisz magyar állampolgár volt!). Axente Sever szégyenszemre 85 éves koráig élt és volt pofája nem belebolondulni a tetteibe. Tovább szította a románokban a magyargyűlöletet! A magyar állam, Habsburg uralom alatt, eltűrte ennek a mocskos magyar-tömeg-gyilkosnak a magyarok ellen uszító tevékenységét!

Abrahám Jankó, furulyás, szifiliszes koldusként, megvetve a saját románjai által is koldulászta össze a napi száraz kenyerét. Végelgyengülésig kiéhezve egy román pékség küszöbén lelte "hősi" halálát.
Abrahám Jankó, furulyás, szifiliszes koldusként, megvetve a saját románjai által is koldulászta össze a napi száraz kenyerét. Végelgyengülésig kiéhezve egy román pékség küszöbén lelte „hősi” halálát.

A legbarbárabb módon gyilkoltak le Délerdélyben 10’000magyart, ezzel menekülésre késztetve a délerdélyi magyarságot. Így ürült ki Délerély 1849-ben! Ennek a 2 gyilkosnak van szobra minden erdélyi városban. A román fiatalok ezekről elnevezett gimnáziumokban tanulják a mély magyargyűlöletet, adjak át generációról generációra a magyar ellenes gyilkos ösztönöket!

Következzen a Csibi Barna levelei román és magyar nyelven a nagyenyedi polgármesterhez.

Csibi Barna -sajnos csak a bábuját- de megérdemelt sorsára juttatja a magyargyilkos Ábrahám Jankót.
Csibi Barna -sajnos csak a bábuját- de megérdemelt sorsára juttatja a magyargyilkos Ábrahám Jankót.

csibi-nagyenyed-polgarmesterehez-roman csibi-nagyenyed-polgarmesterehez-magyar

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

 

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “1849 január 8 – a nagyenyedi vérengzés. Ki követte el? Akiről utca és iskola is van elnevezve Nagyenyeden. Axente Sever.

  1. Isten nem bottal ver! „Szép, elegáns, intelligens, erkölcsös” hősei (akár Lenin) vannak a románoknak, de úgy tűnik, nekik sem sül le a bőr az arcukról a mai napig sem.

  2. Mivel olyan népség Anna , hogy valójában sűlyed mit sem fejlődjön — mindent ami a kultúrához tartozik a magyartól lopta —
    –Ezek a tömeggyilkosságok eltitkolása is egy sunyi hazug népségre vallanak –.Miriszló községben élt nagyapám tehát nem messze a színhelyektől így nagyon sokat tudott a dolgokról , tehát mondott is az unokáknak —szomorú az biztos –kegyetlenebb nekünk mint a holokauszt !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük